moppen

Saturday, August 05, 2006

emailadres

Als je goede moppen heb mag je hem natuuurlijk doorsturen naar mijn email-adres
moppen2@gmail.com

Pap, ik wil melk.

"Pap, ik wil een glas melk," roept Jim vanuit zijn slaapkamer. "Jongen, zeur niet zo en ga slapen," roept zijn vader boos naar boven. Na vijf minuten roept Jim weer om melk. Nu roept vader erg boos:"Als je nu niet ophoudt met zeuren, kom ik naar boven!" Roept Jim terug:"Ach, neem dan meteen even een glas melk mee!"

mop

Elly en Bart maken ruzie. Elly:"Volgens mij zit er bij jou een diertje in je hoofd dat langzaam maar zeker je hersens aanvreet." Bart:"Wees blij dat jij dat niet hebt. Zo'n beestje zou bij jou meteen verhongeren."

Friday, August 04, 2006

mop

Er zitten twee houtwormen in een antiek kastje. Zegt de ene:"Hoe gaat het?" Antwoordt de ander:"Ach, ik vreet me er wel doorheen."

mop

Een man rijd over een beroemde brug, hij word tegen gehouden door de politie. De man schrikt al, maar de politie lacht: "Maar neen, meneer, ik heb geen boete voor u! U bent de 10 miljoenste rijder over deze brug, en daarom krijgt u 10 miljoen euro!" "Oh fijn" zegt de man, "dan kan ik eindelijk mijn rijbewijs halen!". "Let u maar niet op hem" zegt zijn vrouw, "hij kletst altijd zomaar wat wanneer hij dronken is." Dan zegt oma op de achterbank: "Zie je nu wel dat je met een gestolen auto niet ver komt?". Dan komt er geklop uit de koffer en fluisterd: "Zijn we al over de grens?".

mededeling

Ik zal regelmatig moppen er op zetten. Ik hoop dat je het een leuke site vindt.